Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 191 common:people_all_forms

У Біловодській гімназії пройшов Олімпійський тиждень

Date: 8 вересня 2017 о 15:43
622 view

В рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня, у Біловодській гімназії пройшла низка фізкультурно-виховних заходів. Протягом тижня учні 1-4 класів на уроках фізкультури ознайомилися з історією Олімпійських ігор, досягненнями видатних українських  спортсменів, розвитком олімпійського руху в Біловодську та в Україні в цілому. Викладачі фізичної культури – Безнос Євген Миколайович, Ткаченко Любов Василівна та Хоменкова Тетяна Миколаївна – організували та провели для учнів веселі естафети, вікторини, відкриті уроки на олімпійську тематику.

Учні 7-8 класів гімназії побували на екскурсії у Біловодській спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з важкої атлетики, де заслужений тренер України з важкої атлетики Самардак Володимир Олексійович розказав дітям про розвиток цього виду спорту у селищі та за його межами. Діти дізналися про спортивні досягнення наших земляків-важкоатлетів на національному та світовому рівні, про участь біловодчан в Олімпійських іграх та різних чемпіонатах. Тренер провів майстер-клас для учасників екскурсії, розповів про особливості заняття важкою атлетикою та запросив учнів до своєї спортивної школи.

Зустріч із учнями 4-6 класів провів також директор Біловодської дитячо-юнацької спортивної школи Мірошник Олег Валентинович. «Кожна людина з юних років повинна приділяти увагу своєму фізичному здоров’ю. Заняття у спортивних секціях ДЮСШ допоможуть вам розвинути свої фізичні якості та підтримувати гарну спортивну форму», - наголосив Олег Валентинович у бесіді з дітьми.

Мірошник О.В. розповів про свій шлях у любительському спорті, про досягнення в якості гравця та тренера. Саме він відродив волейбольний рух у Біловодську та взяв активну участь у його розвитку. Це в подальшому дало змогу біловодській збірній стати семикратним чемпіоном області з волейболу у щорічних Сільських спортивних іграх.

Розповів Олег Валентинович і про те, як він зацікавився пляжним волейболом, опанував його та започаткував рух пляжного волейболу у Біловодську. З 2004 року цей вид спорту приваблює молодих біловодчан на пляж селища. Вихованці Мірошника О.В. стали призерами обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань. Доказом високих спортивних досягнень були численні медалі та кубки, які спортсмен-тренер приніс із собою на зустріч. Діти були у захваті від такої кількості високих нагород.  

«Багато учнів гімназії вже відвідують секції ДЮСШ і, за умови регулярних на наполегливих тренувань, вони зможуть не тільки взяти участь у змаганнях, а й досягти високих результатів та навіть вибороти призові місця», - додав директор спортшколи та запросив дітей долучитися до спортивних секцій.

У результаті проведення Олімпійського тижня в Біловодській гімназії, учні дізналися про спортивний рух рідного краю, олімпійські досягнення земляків та, найголовніше, про важливість занять спортом та дотримання здорового способу життя у повсякденні.

Comments:
Only authorized users can leave comments.