Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 191 common:people_all_forms

Біловодська гімназія зустріла колегу зі Львівщини

Date: 24 жовтня 2017 о 08:14, Refreshed 24 жовтня 2017 о 09:44
271 view

19 жовтня 2017 року до Біловодської гімназії завітала учасниця проекту «Змінимо країну разом», започаткованого головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Ю.Г. Гарбузом, вчитель початкових класів Рудківської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Володимира Жеребного Самбірського району Львівської області Хім’як Світлана Ярославівна.

Гостю радо зустріли хлібом-сіллю та зворушливими привітаннями учні та педагогічний колектив гімназії. Гімназисти підготували для Світлани Ярославівни чудовий вітальний концерт та подарували на пам’ять сувеніри-обереги, виготовлені руками учнів початкових класів. В.о. директора гімназії Дем’яненко Олена Вікторівна та заступник директора з НВР початкової школи Єресковська Віра Олександрівна провели для гості екскурсію шкільними коридорами та класами, розповіли про традиції гімназії, її здобутки та досягнення.

Приємно вразив нашу колегу етнографічний музей Біловодської гімназії «Світлиця». Вчитель історії Погоріла Лариса Миколаївна та вихованці гуртка «Юні етнографи» провели пізнавальну екскурсію та ознайомили з особливостями роботи гуртка.


Вчителі початкових класів продемонстрували свої навчально-методичні доробки та поділилися своїми педагогічними надбаннями: заступник директора з НВР початкової школи Єресковська Віра Олександрівна ознайомила з інноваційною діяльністю навчального закладу, вчителі початкових класів Бабічева Людмила Вікторівна, Безкобильна Олена Сергіївна, Бугайова Аліна Сергіївна, Старицька Олена Валеріївна та Титаренко Інна Валеріївна представили багаторічний досвід роботи з організації підготовчих занять для майбутніх першокласників «Батьківська скарбничка», Безкобильна О.С. та Бугайова А.С. провели майстер-клас «Розвиваємо творчі здібності». Світлана Ярославівна мала нагоду ознайомитися з досвідом впровадження в початкових класах Біловодської гімназії інтегрованого курсу виховної спрямованості «Культура добросусідства».


Гостя відвідала заняття гуртка художньо-естетичного напрямку «Діамант» (керівник Пономарьова Яна Володимирівна), де разом з гуртківцями виготовила «квіткову галявину».


Вчителі фізичного виховання Ткаченко Любов Василівна, Безнос Євген Миколайович та Хоменкова Тетяна Миколаївна розповіли Світлані Ярославівні про спортивний рух на Біловодщині. Увагу колежанки привернули численні нагороди за перемогу в різних видах спорту, які вибороли гімназисти. Екскурсія до Біловодської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики та знайомство із заслуженим тренером України з важкої атлетики Самардаком Володимиром Олексійовичем також справили гарні враження.


У кінці насиченого подіями дня адміністрація гімназії та вчителі початкових класів мали можливість невимушено поспілкуватися з колегою за чашечкою чаю, обговорити питання впровадження концепції "Нова українська школа", успіхи та труднощі, які виникають в роботі, обмінятися педагогічними ідеями, думками, враженнями, провести паралелі і вкотре зрозуміти, що педагоги Сходу і Заходу прагнуть позитивних змін в галузі освіти, наполегливо працюють над впровадженням нових технологій навчання, а, найголовніше, - діти всюди однакові.

Позитивні емоції, гарний настрій та купа вражень завершили перший день зустрічі.

Насиченою та цікавою була поїздка до Луганського обласного кінного театру, що в с. Міловому. Екскурсію для освітян Біловодського, Марківського, Міловського, Старобільського та Новопсковського районів влаштували організатори проекту «Змінимо країну разом». Під час подорожі вчителі мали змогу поспілкуватися з усіма учасниками обміну, які завітали зі Львівської області, а також долучитися до козацьких традицій Східної України.


Варто зазначити, що вчитель біології Біловодської гімназії Жученко Вікторія Олександрівна, учасниця проекту «Змінимо країну разом», в ці дні знайомиться з досвідом роботи вчителів у Львівській області.

 

Comments:
Only authorized users can leave comments.