Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 191 common:people_all_forms

День відкритих дверей для майбутніх першокласників

Date: 22 грудня 2017 о 00:00, Refreshed 28 грудня 2017 о 21:01
1,260 views

22 грудня Біловодська гімназія відчинила свої двері для вихованців дитячих садочків "Джерельце", "Сонечко" та їхніх батьків в День відкритих дверей.

Уже стало доброю традицією проводити День відкритих дверей для майбутніх першокласників у Біловодській гімназії.  22 грудня начальний заклад відчинив свої двері для вихованців дитячих садочків «Джерельце», «Сонечко» та їхніх батьків.

Адміністрація гімназії, майбутні класоводи та учні початкових класів радо зустрічали першокласників та їх батьків. Всіх запросили до актової зали на свято знайомства.

Вчителі початкових класів і учні зробили все можливе, щоб  цей день став особливим, незабутнім, щоб перше знайомство з гімназією викликало у дітей лише приємні спогади і сформувало позитивне ставлення і до школи, і до вчителя, і до процесу навчання в цілому. Першою привітала гостей заступник директора з НВР початкової школи Віра Олександрівна Єресковська. Вона ознайомила їх з навчальним закладом: з особливостями навчання у початковій школі, організацією гурткової та спортивно-масової роботи, системою роботи «Батьківської скарбнички». Діти і батьки мали можливість познайомитися з майбутніми вчителями: Пономарьовою Яною Володимирівною та Головешкіною Іриною Олександрівною. Гості мали можливість оглянути навчальні кабінети та виставку творчих робіт учнів початкових класів.

Потім всі переглянули невеличкий концерт, який підготували талановиті учні Біловодської гімназії. Український танок «Калина» від учнів 2-А класу, музичний номер «Ми заспіваємо для Вас» від учнів 2-Б класу, запальні танцювальні номери від учнів 3-В та 3-Б оплесками вітали дошкільнята та батьки. Першокласниця Яковчук Аріана та п’ятикласниця Пономарьова Каріна подарували гостям чудові пісні. Позитивні емоції викликав танок «Гарний настрій» у виконанні учнів 3-А класу. Казкові герої, на яких дивом перетворилися учні 4-А, 4-Б та 4-В класів, загадували загадки, співали, гралися  з малюками.  Зустріч була сповнена творчості та позитивних емоцій. На завершення свята вчителі початкових класів запросили присутніх на заняття до Школи майбутнього першокласника «Батьківська скарбничка», яка розпочинає працювати з 12 січня 2018 року. На згадку про цей день дошкільнята отримали в дарунок чарівні ключики до Країни Знань. І діти, і батьки пішли додому у веселому та піднесеному настрої!

Свято закінчується, але кожного дня, кожної хвилини школа чекає на майбутніх першокласників! Чекають нові друзі та вчителі! Тож приєднуйтесь до нашого творчого та згуртованого колективу! Приходьте навчатися, спілкуватися, радіти і жити разом з нами! Пам’ятайте: у стінах Біловодської гімназії завжди раді вам!

Comments:
Only authorized users can leave comments.